Aquest dissabte 11 de juny es va disputar la Copa Catalana de petanca inclusiva a les instal.lacions del Club Petanca Granollers, dins de les competicions dels XIV Jocs Catalans celebrats a la capital vallesana.

La tripleta del Club Petanca L’Hospitalet va guanyar amb autoritat la Copa Catalana després de guanyar tres partides amb una diferència total de punts de +34, per davant de la tripleta del 3 Bolas Martorell (Israel Expósito, Aaron Expósito i Oriol González/M. Ángel Quesada) que també va guanyar tres partides però amb més 23 de diferència de punts. Empat a la tercera posició entre la tripleta del Nova Lloreda A i el Miguelense que es va decidir en una mà extra que va guanyar la tripleta del Miguelense.

Jornada amb gran participació d’esportistes i marcada per la gran calor que va fer durant tot el cap de setmana. En el següent enllaç es pot accedir a tots els resultats de la Copa Catalana de petanca inclusiva.

Galeria de fotos de la jornada

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies