Del 12 al 18 de juny s’està disputant el Campionat del Món de natació paralímpica a la localitat portuguesa de Funchal, amb la presència dels millors nedadors i nedadores catalans dins dels 38 esportistes convocats per la FEDDF.

El veterà Miquel Luque ha guanyat la medalla de plata a la prova de 50m braça S3 a la primera jornada de competició. Aquesta és la seva novena participació en un Campionat del Món i ha repetit l’èxit de la medalla de plata guanyada a la mateixa prova als Jocs Paralímpics de Tokio 2020+1.

Durant la segona jornada del Campionat, dos noves medalles de plata, la primera a càrrec del nedador del CN Sitges, Toni Ponce a la prova dels 50m esquena S5 amb un temps de 37.82, per darrera del brasiler Samuel Da Silva, guanyador amb un temps de 36.58. Sarai Gascón va guanyar la segona medalla de plata de la jornada a la prova dels 200m estils S9 amb la seva millor marca personal en aquesta prova 2:34.87.

Destacar la presència també de Núria Marquès, Òscar Salguero i Ariel Schrenck que lluitaran per guanyar medalles durant les properes jornades. Totes les sessions diàries de les finals es poden seguir en directe a través del portal d’internet RTVE Play i Teledeporte (directe i diferit).

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies