Aquest dissabte 11 de juny s’ha celebrat la quarta i darrera jornada de la Lliga Catalana de natació, Trofeu Jocs Catalans, a les instal.lacions de la Piscina Municipal de Granollers amb victòries dels nedadors del CN Mataró, Berta García i Jian Wang Escanilla.

Jornada amb absències importants, ja que els nedadors i nedadores paralímpics comencen la seva paticipació al Mundial de Portugal i no han pogut participar en aquesta jornada. Berta García va guanyar aquesta darrera jornada amb un total de 711 punts, guanyats a la prova de 200m braça, per davant de la seva companya de club, Ariadna Balmes (523 punts) i Anna Saiz, tercera amb 436 punts. En categoria masculina, victòria per Jian Wang Escanilla amb 717 punts per davant de Jeremias Mateo (619 punts) i Pau González (602 punts). En el següent enllaç es pot accedir a tots els resultats de la jornada (https://b-swim.com/Resultados/2022LligaCatalanaAdaptada_Granollers/index.html).

Posteriorment a la Jornada de natació, es va fer, per primera vegada en uns Jocs Catalans, una exhibició de waterpolo adaptat a la piscina exterior Municipal de Granollers amb un gran èxit de participació.

Foto (CN Mataró)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies