Diumenge 12 de juny s’ha disputat, dins de les competicions dels Jocs Catalans de l’esport adaptat, la Copa Catalana d’hoquei en cadira de rodes al Pavelló Municipal el Tub de Granollers amb la participació dels tres equips catalans.

El primer partit de la Copa el van disputar el Comkedem contra l’ADB Barberà, un partit dominat per l’ADB Barberà que va defensar molt bé els atacs de Comkedem i amb encert anotador del seu jugador Toni Rodríguez, el resultat al descans era ja de 5 a 0. La segona part va ser una mica més igualada, arribant al final amb un marcador de 10 a 3. El segon partit el van disputar el DRACS CEA contra Comkedem, un partit dominat des del començament pel DRACS, el resultat al descans ja era d’11 a 2, el resultat final va ser 18 a 4.

El guanyador es va decidir en el darrer partit, DRACS contra ADB Barberà, una repetició de la final del Campionat d’Espanya per clubs disputat fa una setmana. El partit va destacar pel joc defensiu i l’igualat durant gran part del partit entre els dos equips, al final DRACS va guanyar per 8 a 5, proclamant-se d’aquesta manera campió de la Copa Catalana i finalitzant una gran temporada amb ple de victòries.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies