Aquest diumenge 12 de juny s’ha disputat la Copa Catalana de rugbi en cadira de rodes al Pavelló Poliesportiu Congost de Granollers amb la participació del Barcelona Universitari Club i un combinat de jugadors dels Spartants de Granollers i Manresa rugbi.

Les nombroses baixes de jugadors del Manresa i els Spartans van fer replantejar la competició i fer un doble partit entre el BUC i un combinat de jugadors d’aquests dos equips. El primer partit disputat al matí, el BUC va guanyar amb autoritat per un marcador final de 48 a 19. El segon partit, també guanyat pel Barcelona Universitari Club, va ser igualat durant algunes fases del partit (el parcial del tercer quart va ser d’empat a nou gols) tot i que el BUC va guanyar finalment per 51 a 27.

El segon partit de la Copa Catalana de rugbi es va veure en directe al canal Youtube de la Federació, aquí el pots tornar a veure.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies