Aquest cap de setmana del 6 i 7 de febrer s’ha disputat l’Open d’Espanya de boccia per Comunitats Autònomes a la localitat de Montsó (Osca) amb la participació de la Selecció Catalana que ha acabat en segona posició.
Els esportistes de la selecció catalana, tots ells dins de la categoria BC4, han realitzat un gran Campionat. Vasile Agache va guanyar la clasificació final amb 11 punts i Àlex Trullas va quedar en tercera posició amb 6 punts. Destacar també la participació de Ramón Prat que va aconseguir 4 punts. Catalunya es va imposar amb claretat a la categoria BC4 per davant de la Comunitat Valenciana, 21 punts per 13. Però la Selecció Valenciana va sumar 11 punts de l’únic esportista que participava a la categoria BC3 aconseguint d’aquesta manera la victòria final al Campionat.
En el següent enllaç  podeu accedir directament als resultats finals. 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies