Aquest dissabte 6 de febrer s’ha disputat el Campionat de Catalunya d’esquí adaptat a La Molina. El Campionat ha estat organitzat per la Federació Catalana d’Esports d’Hivern, conjuntament amb la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física.
Han participat 14 esportistes que han disputat les proves de Gegant i Slalom. A la prova de gegant en categoria femenina han guanyat Anna Solsona (visually, 52.63), Bárbara Pérez (standing, 55.78) i Alba Coma (sitting, 1,14,39). A la categoria masculina, Pablo de Manuel, va quedar en segona posició però primer català (standing, 56.18) i a la modalitat d’aseguts el campió va ser Albert Merchant 57.58.
A la prova de slalom solament es van adjudicar medalles en categoria femenina degut a la desqualificació o no participació d’esquiadors catalans a la prova de slalom. Anna Solsona (discapacitat visual, 1,05,95), Bárbara Pérez (modalitat de peu, 1,12,44) i Alba Coma (modalitat asegut, 1,43,24) també es van proclamar campiones en les seves respectives modalitats.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies