Aquest diumenge 15 de maig s’ha disputat la darrera Jornada de la Lliga Catalana de Bàsquet en cadira de rodes amb el partit entre el CE BCR CEM i l’UNES – UNIÓ ESPORTIVA amb victòria per l’equip local per 41 a 11.
El partit va començar amb clar domini local, els jugadors dirigits per Roger Gisbert van trencar amb la seva rapidesa la defensa de l’Unes que poc van poder fer per contenir els atacs del BCR CEM. El partit va ser una prova més pels jugadors de l’Unes que, dirigits per Diego Lozano, van agafant experiència en partits de la LLiga Catalana contra rivals d’entitat com el Global Basket i el BCR CEM.
Amb aquest partit finalitza la LLiga Catalana d’enguany dominada amb superioritat per Global Basket que ha guanyat tots els seus partits per davant del CE BCR CEM i l’UNES – Unió Esportiva.
Fotògraf: Lluis Adalid Risueño
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies