Aquest cap de setmana ha començat la segona edició de la Liga Nacional de quad rugbi en la que participen tres equips catalans per primera vegada. Aquesta primera jornada s’ha disputat al Pavello “Río Ebro” de Saragossa amb un clar domini del primer equip del BUC de Barcelona, el BUC Black.

L’equip dirigit per Paula Murillo ha guanyat els tres partits que ha disputat aquest cap de setmana. El primer, davant el Basatiak Zuzenak per un clar 54 a 19, el segon partit va guanyar al Lobos de València per 65 a 12 i el darrer partit, disputat diumenge al matí, el van guanyar davant Los toros-FLM de Madrid per un contundent 64 a 19.

En aquesta edició participen, per primera vegada, dos equips catalans més, el Manresa Wheelchair Rugby, equip de recent creació i que ha jugat dos partits en aquesta primera jornada i el segon equip del BUC Barcelona, BUC White que ha disputat un partit aquest cap de setmana. L’objectiu de tots dos equips és la formació i l’introducció en la competició dels seus jugadors.

La segona jornada de competició es disputarà el cap de setmana del 18 i 19 de gener a la ciutat de València.

CategorySin categoría
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies