Aquest cap de setmana s’han disputat les jornades aplaçades de la LLiga Catalana de bàsquet en cadira de rodes. Dissabte es va jugar el partit entre l’UNES Escola AFA i el Club Global Basket corresponent a la 4ª jornada i diumenge pel matí es va disputar la 5ª Jornada amb el partit entre el Global Basquet i el CR CEM Hospitalet.
El partit de dissabte entre L'Escola AFA i Global Basket va ser dominat ampliament per l’equip visitant que es va imposar per 10 a 59, al darrer quart els dos equips van arribar a l’acord de tancar l’acta. L’equip local, conscients de la superioritat visitant, van enfocar al partit a seguir amb la seva formació i creixent com equip cohesionat per guanyar en el futur.
Global Basket va disputar diumenge el segon partit del cap de setmana, aquesta vegada contra el CR CEM Hospitalet al que també va derrotar per un resultat de 81 a 28 a l’equip de l’Hospitalet. A falta d’una jornada per la finalització de la LLiga Catalana, Global Bàsquet s’ha imposat en tots els partits que ha disputat.
El proper dissabte 14 de maig es disputa la darrera Jornada de la Lliga Catalana de Bàsquet amb el partit entre el CE BCR CEM i l’UNES – UNIÓ ESPORTIVA.
Foto: Unes – Escola AFA
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies