Aquest cap de setmana del 7 i 8 de maig s’ha disputat el Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes d’hoquei en cadira de rodes elèctrica a la ciutat de Saragossa amb la participació de la selecció catalana, que s’ha proclamat campiona d’Espanya per tercera vegada.
La selecció catalana, dirigida per Marc Garcia i Salvador Pons, va disputar els seus partits la primera jornada del campionat, dissabte 7 de maig. El primer partit va ser contra la Comunitat València a la que va guanyar per un clar 6 a 1 amb 2 gols de Rodríguez i Sanchez, i 1 gol de Vívela i Caballero. El segon partit de la selecció el va disputar contra la Comunitat de Madrid on també es va impossar amb claretat, al final de la primera part la selecció ja guanyava per 6 a 2 i el marcador es va ampliar a la segona part, finalitzant el partit amb victòria final amb un marcador de 10 a 4.
Diumenge es va disputar el partit per la segona posició entre les Comunitats de Madrid i València amb victòria per Madrid per un contundent 14 a 4 aconseguint d’aquesta manera la segona posición final. El Campionat va finalitzar amb un partit d’exhibició entre la Selecció Espanyola i un combinat dels millors jugadors d’aquest Campionat d’Espanya.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies