La setmana de l’1 al 7 de maig s’ha celebrat el Campionat d’Europa de natació a la localitat portuguesa de Funchal, una de les darreres competicions abans dels Jocs Paralímpics de Rio 2016 amb gran protagonisme dels nedadors catalans.
A la categoria femenina, les dues millors nedadores del Campionat són catalanes, Sarai Gascón (CN Terrassa) ha estat la gran protagonista de la competició guanyant cinc medalles d’or, a més d’establir tres nous rècords d’Europa i un d’Espanya, sens dubte una gran actuació abans dels Jocs Paralímpics de Rio 2016. Núria Marquès (CN Sant Feliu) s’ha convertit ja, amb 17 anys, en tota una realitat dins de la natació mundial, durant la competició ha guanyat un total de set medalles, establint també un nou rècord d’Europa a la prova del 100m esquena S9.
 
A la categoria masculina, destacar la medalla d’argent de Miguel Luque a la final dels 50m braça SB3 i també la de bronce al relleu de 4×50 estils mixte. Per la seva part, Toni Ponce va obtenir dues cuartes posicions a les finals disputades.
La delegació espanyola ha finalitzat l’Europeu de natació amb 37 medalles (14 ors, 10 medalles d’argent i tretze de bronce) a la cuarta posició final.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies