Aquest dissabte 6 de febrer s’ha celebrat la primera jornada participativa del PAM esportiu, en el marc del Pla Estratègic de l’Esport que ha tingut lloc al Museu Disseny Hub. És la primera sessió participativa per aquest tema que es celebra a la ciutat i la FCEDF ha estat present realitzant les seves aportacions.
La sessió de treball s’ha dividit en dues parts, una primera de revisió i diagnosi de l’estat de l’esport barceloní i una segona part en la que s’han recollit diferents propostes per aplicar dins del Pla d’Actuació Municipal d’Esports. Els debats han estat agrupats en diferents àmbits temàtics i més de 20 taules de debat dividides segons la temàtica. Totes les aportacions i propostes quedaran recollides a la web decidim.barcelona .   
La jornada, a la que han assistit més de 250 persones, ha estat organitzada per l’Institut Barcelona Esports amb l’objectiu de copsar la visió i les propostes que el sector esportiu barceloní pot aportar en l’àmbit de l’actuació esportiva municipal.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies