Aquest cap de setmana del 6 i 7 de febrer es disputa l’Open d’Espanya de boccia per Comunitats Autònomes que tindrà lloc a la localitat de Montsó (Osca) amb la participació de la Selecció Catalana. 
La selecció catalana estarà formada pels esportistes, Vasile Agache (categoria BC4) amb el seu entrenador, Paco García, Ramón Prat (BC5) amb Miguel Chale, el seu entrenador i també l’Àlex Trullas (BC4) amb la seva entrenadora Liliana Pucci.
El Campionat d’Espanya es disputa en format Open, per tant poden participar esportistes d’altres categories que no siguin BC4 i BC5 però no s’inclouran a les puntuacions finals.
D’altra banda, dissabte 6, es disputa el Campionat de Catalunya d’esquí adaptat a La Molina. El Campionat està organitzat per la Federació Catalana d’Esports d’Hivern, conjuntament amb la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies