El dissabte 30 de gener es va portar a terme a les Instal·lacions esportives de l'Institut Guttmann un Clínic d’hoquei en cadira de rodes dirigit pel prestigiós André Degonda, entrenador d’Hoquei a Suissa i fabricant d’una de les millors marques de cadires de rodes elèctrica, la coneguda marca Degonda.
Al Clínic van participar 14 jugadors dels equips del Dracs Guttmann i del ADB Barberà i també va comptar amb la presència del seleccionador català Marc Collado i els entrenadors dels dos equips participants.
L'objectiu de la sessió era compartir coneixements entre entrenadors de diferents equips i països. Per portar a terme aquest objetiu es van plantejar sobre la pista un seguit de situacions de partit on l’André comentava la millor solución per cada situació. Una vegada finalitzat el Clínic hi hagut temps per compartir amb l’André Degonda preguntes i dubtes sobre temes tècnics sobre les cadires de rodes. Sense cap mena de dubte, ha estat una gran jornada per l’hoquei en cadira de rodes.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies