Aquest cap de setmana del 30 i 31 de gener s’ha disputat a la localitat de Valdemoro (Madrid),  el Campionat AXA de Promeses de Natació per a menors de 18 anys amb la participació de 150 esportistes, tres d’ells de la FCEDF amb uns bons resultats.
Durant la primera jornada, els nedadors catalans van participar en diferents proves. Als 400m lliures junior, Óscar Salguero (CN Sabadell) va quedar en tercera posició i Pau Majó (CN Barcelona) a la cinquena. Millors resultats van aconseguir a la prova dels 50m braça, Óscar Salguero campió d’Espanya amb un temps de 33,77 i 772,8 punts i Pau Majó tercer amb un temps de 36,00 i 620,8 punts. Pablo Errando (CN Barcelona), a la categoria infantil, va quedar a la desena posició a la prova dels 100m lliures.
A la segona i darrera jornada, Pablo Errando va finalitzar a la tretzena posició als 50m esquena. Óscar Salguero va guanyar els 100m braça amb un temps de 01:11,59 i Pau Majó va quedar tercer amb un temps de 1:17,13. Als 200m estils Pau Majó va acabar segon (02:33,73) i Óscar Salguero va ser desqualificat. 
Aquesta competició s’enmarca dins del Projecte AXA de Promeses Paralímpiques de Natació, amb l’objectiu d’incorporar en el futur als joves valors de la natació al Plan ADOP i formar part de l’equip Paralímpic Espanyol.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies