El divendres 29 de gener ens ha visitat a la seu de la FCEDF, el Sr. André Degonda, per conèixer la realitat de l’Hoquei en Cadira de Rodes Elèctrica al nostre territori. André és entrenador d’Hoquei a Suissa i fabricant d’una de les millors marques de cadires de rodes elèctrica, la coneguda marca Degonda. 
La seva experiència en aquest esport és dilatada donat que ha sigut àrbitre, entrenador i fabricant de material. En l’actualitat compagina les seves obligacions a la marca Degonda amb la seva passió, l’entrenament de Hoquei en Cadira de Rodes Elèctrica. Sobre aquesta passió val a dir que és l’entrenador dels dos equips de WhirlDriver’s que juguen, respectivament, a la 1a divisió (que consta de 4 equips) i 2a divisió (que consta de 8 equips) nacional de Suissa.  
Hem tingut el plaer de rebre aquesta visita aprofitant que el Sr. André estarà aquests dies a Barcelona amb motiu del Clínic que demà, 30 de Gener de 2016, tindrà lloc a l’Institut Guttmann a partir de les 10.00 hores. En aquest clínic es parlarà, principalment, del material esportiu que distribueix la marca Degonda. També és farà una xerrada i una part pràctica basada l’entrenament del Hoquei en Cadira de Rodes. L’entrada és gratuïta i des de la FCEDF aconsellem la presència a tots els clubs, jugadors i interessats. 
Durant la visita també hem comptat amb la presència de l’Enric Comelles i Carlos González, que s’encarregaran de distribuir el material Degonda a Catalunya. Si algú està interessat en aquest material pot contactar amb l’Enric mitjançant l’adreça eccsoldadura@gmail.com
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies