Dins del programa Esport Adaptat a l’Escola, que la FCEDF ofereix a tots els centres d’ensenyament, el proper dimecres 3 de febrer realitzarem una jornada de sensibilització i promoció a l’Escola Serraparera, al carrer Diagonal, 41 de Cerdanyola del Vallès.
La jornada és una proposta recreativa que té la finalitat de dinamitzar els alumnes de l’Escola Serraparera amb una sèrie d’activitats basades en un centre d’interès al fil de les Paralimpíades i desenvolupades en el marc de la festa de Carnestoltes.
Coordinadament amb una activitat realitzada per un esportista amb discapacitat visual, el qual dinamitzarà una activitat de carrera amb guia, la FCEDF dinamitzarà la pràctica de tres modalitats esportives adaptades (eslàlom, bicicleta de mà i bàsquet en cadira de rodes), per acabar realitzant una posada en comú de l’experiència viscuda.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies