El cap de setmana del 28 i 29 de maig de 2016 Calella acollirà la novena edició dels Jocs Catalans d'Esport Adaptat que organitza la Federació Catalana d'Esports de Persones amb Discapacitat Física. Les competicions seran de diverses modalitats esportives com ara l'hoquei en cadira de rodes elèctrica, la natació, la petanca, el pàdel, el bàsquet en cadira de rodes o el rugbi, entre d'altres. A més, també hi hauran espais de promoció de l'esport adaptat, oberts a la participació lliure i gratuïta de la ciutadania.
L'experiència de la ciutat de Calella en l'organització d'aquest tipus d'esdeveniment, com va ser el 2014 amb els Special Olympics i el 2015 amb el cap de setmana de l'esport adaptat, sumat al nomenament de Calella com a Vila Europea de l'Esport 2016, és el que l'ha fet ser l’amfitriona d’aquests Jocs Catalans d’Esport Adaptat. 
Durant la setmana prèvia al cap de setmana de competicions, es portaran a terme altres activitats com dues Jornades d’Esport Adaptat a les Escoles i un col·loqui sobre la Discapacitat i l’Esport, amb una doble finalitat: d’una banda de sensibilitzar a la població i als joves sobre l’existència de l’esport adaptat des d’una visió normalitzadora, i d’altra banda, donar a conèixer als professionals de l’esport i la salut les peculiaritats de l’esport adaptat per tal de trobar punts de connexió i sinergies alhora de generar nou coneixement.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies