Aquest cap de setmana del 23 i 24 de gener s’ha celebrat el XLIX Campionat de Catalunya i el IX campionat d’Arc Adaptat en Sala a la localitat tarragonina de Constantí on van competir més de dos-cents participants, entre ells, esportistes amb discapacitat, en un intens cap de setmana.
Josep Lluís Amador va realitzar un gran campionat sent doble medallista, medalla de bronze en categoria absoluta en guanyar l’eliminatòria davant Flórez per 6/2 i medalla d’or en Arc Adaptat sènior al sumar 505 punts. Un altre dels esportistes destacats va ser Hèctor Garcia, segon classificat i medalla d’argent amb 413 punts.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies