ASPAYM CATALUNYA organitza el seu primer Open Nacional de pàdel en cadira de rodes del 14 al 16 de gener de 2022 al Club Augusta Pàdel de Sant Cugat i reunirà esportistes de totes les comunitats autònomes del país i serà puntuable per a la Copa d´Espanya.

El torneig es vertebra com una ocasió perquè les persones amb mobilitat reduïda que hi participen puguin desenvolupar-se, socialitzar, treballar en equip i guanyar confiança. De moment ja han confirmat la seva participació les parelles catalanes Susana Rodríguez i Pablo Martínez, José Luis Montoya i Pau Martín, Artur Altabás i Ricardo Núñez i, Joan Camp i Francisco Ortega.

ASPAYM Catalunya és una entitat sense ànim de lucre que des del 1989 treballa per l’ajuda, la informació i l’assessorament a persones amb lesió medul·lar i altres discapacitats físiques. Entre els valors, destaca l’acompanyament del col·lectiu en els processos d’autonomia, reconèixer la diversitat com a valor que enriqueix la societat i el foment de la cooperació amb altres institucions.

Si vols col·laborar com a sponsor i/o voluntari del Campionat,has d’enviar un mail a esports@aspaym.cat

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies