Aquest dijous 16 de desembre s’ha celebrat a la seu de l’UFEC, l’acte d’homenatge als esportistes catalans que han guanyat medalles al Campionat d’Europa de boccia disputat fa unes setmanes. L’acte ha estat organitzat per la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física, la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya amb la presència del President de l’UFEC, Gerard Esteve, Josep Giménez, president de la FCEDF, Carles Muñoz president de la FECPC i Guillermo Pérez en representación del CAR de Sant Cugat.

Es van lliurar plaques a Wafid Boucherit, guanyador de la medalla de plata Individual BC3 i medalla de bronze en parelles BC3, formant equip amb Verònica Pàmies, també present a l’acte. Vasile Agache, guanyador de la medalla de bronze a la modalitat BC4 no va poder assistir a l’homenatge.

Les medalles guanyades per Wafid i Vasile, són les dues primeres medalles internacionals aconseguides en categoria individual en la història de la boccia catalana. Pel que fa a la categoria de parelles BC3 ens hem de remuntar fins al 2016 amb un bronze al Campionat d’Europa de parelles BC3.

També es van lliurar uns obsequis a Ramón Prat (esportista) i Álvaro Gómez (tècnic) que també van participar a l’Europeu.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies