Aquest dimecres 15 de desembre s’ha reunit el Jurat de la 25a Festa de l’Esport Català per deliberar i votar les candidatures de l’edició 2021 a la seu de l’antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona. La Festa de l’Esport Català està organitzada per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), el Diari SPORT i la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física (SGEAF).

El handbiker Sergi Garrote, guanyador de la medalla d’or en la prova de contrarellotge individual, modalitat MH2 i medalla de bronze a la prova en ruta ha estat escollit com a millor esportista masculí paralímpic de 2021. Per la seva banda, la nedadora Núria Marquès ha guanyat com a millor esportista femenina dels Jocs Paralímpics gràcies a les dues medalles guanyades (una de plata i un altre de bronze) en els darrers Jocs.

L’acte d’entrega de la 25a Festa de l’Esport serà el proper 18 de gener a l’Auditori AXA de Barcelona. L’entrega dels guardons es podrà veure en directe pel canal Esport3 de Televisió de Catalunya.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies