La ciutat de Barcelona compta, des de fa poques setmanes, amb un nou club de bàsquet en cadira de rodes, es tracta de la creació d’un nou equip del C.B. Roser, club de bàsquet amb 88 anys d’història situat al barri del Fort Pienc de Barcelona i que compta en l’actualitat amb 34 equips masculins i femenins i 4 escoles.

Segons Marcos Rodríguez membre de la Junta Directiva del club i impulsor del projecte, “el més important es la part d’inclusió i beneficis socials que representa aquest projecte per tots els nostres jugadors i jugadores més enllà del projecte esportiu, tot i que el nostre desig és començar a competir a partir de la propera temporada en la Lliga Catalana de Nivell 2”.

De moment, l’equip està format per vuit jugadors en cadira de rodes i l’idea és també incorporar algún jugador dels altres equips del Club per completar els entrenaments que porten a terme cada divendres de 21 a 23h. Està previst realitzar un acte de presentació del nou equip amb partits amistosos durant el proper mes de març.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies