Aquest diumenge 19 de desembre s’han disputat els dos partits corresponents a la tercera jornada de la Lliga Catalana Nivell 2 de bàsquet en cadira de rodes amb victòries per Costa Daurada i Pisos.com CB Granollers.

El líder de la competició, el CE Costa Daurada, visitaba la pista del Dissalud Pardinyes on va guanyar per un marcador final de 14 a 53. L’equip visitant va dominar sense complicacions des del començament del partit on, tot i les baixes, va ser molt superior a l’equip local, el resultat al descans ja era favorable als de Reus per un contundent 2 a 32. En l’altre partit de la jornada, el Bamesad (Castelló) va jugar a la seva pista contra el Pisos.com CB Granollers, un partit més igualat i que va finalitzar amb victòria per l’equip visitant per 20 a 33. L’equip de la Lliga que ha descansat en aquesta jornada és el Comkedem.

La competició s’atura per les Festes de Nadal i es reanuda el cap de setmana del 22 i 23 de gener de 2022 amb els partits corresponents a la quarta jornada de competició.