La Federació Catalana de Pàdel (FCP) i la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) signen un acord de col·laboració per aconseguir promocionar el pàdel dins d’aquest col·lectiu.

Dins del marc d’aquesta col·laboració s’acorda la professionalització i promoció de la Selecció Catalana de Pàdel en cadira de rodes, l’organització del Campionat de Catalunya per part de les dues Federacions, la promoció del Circuit de Pàdel en cadira i de la Copa Catalunya que organitza la FCEDF.

Les dues federacions considerem que és un pas més cap al creixement i professionalització del pàdel en cadira i estem orgullosos i orgulloses de poder enunciar aquest acord que s’estrenarà en el proper Campionat d’Espanya per seleccions autonòmiques que es celebrarà a Madrid els propers 10, 11 i 12 de març.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies