La Federació participa com a ponent en dues conferències del programa Hospisport i els beneficis de la pràctica de l’esport adaptat. 
La primera de les conferències, dissabte 20 de febrer, es realitzarà al Centre Residencial Mutuam Collserola amb la temática de l’Atàxia com a eix principal de la ponència. La segona conferència, s’engloba dins del “Congrés de Pacients de Febre Mediterrània Familiar i síndromes autoinflamatoris d’Espanya”, serà divendres 26 de febrer a la Casa del Mar de Barcelona i es parlarà sobre l’esport a l’artritis reumatoide.
Aquestes ponències són fruit del treball estratègic que s’està fent per expandir el coneixement de les activitats de la Federació i, més concretament, del programa HospiSport. 
Tinc Atàxia, què puc fer? 
Dissabte 20 de febrer de 2016. Inici: 10h
Centre Residencial Mutuam Collserola 
Ponent: Lluis Turró 
L’esport a l’artritis reumatoide 
Divendres 26 de febrer de 2016. Inici 19.00 h
Casa del Mar de Barcelona
Ponent: Edgar Fernández
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies