Aquest diumenge 14 de febrer, ha tingut lloc la segona concentració de la pre-selecció catalana de bàsquet escolar en cadira de rodes al CAR de Sant Cugat amb motiu de la preparació del Campionat d’Espanya Escolar de Comunitats Autònomes de bàsquet en cadira de rodes que es disputarà a Setmana Santa.
Durant aquesta segona sessió de treball i darrera de la preselecció catalana s’han treballat aspectes generals del joc com les capacitats individuals dels esportistes per decidir la llista final de 12 seleccionats que aniran al Campionat d’Espanya. Durant aquesta setmana, la seleccionadora, Paula Morillo Espejo donarà a conèixer la llista definitiva de jugadors seleccionats.
Abans del Campionat d’Espanya es portaran a terme dues sessions de treball més al CAR de Sant Cugat, ja amb els jugadors definitius de la Selecció Catalana. Les dates d’aquestes concentracions són el diumenge 21 de febrer i el 19 de març.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies