El cap de setmana del 27 i 28 de febrer es disputa la Copa del Rei de bàsquet en cadira de rodes a les localitats de Vélez-Málaga i, per primera vegada, la final de diumenge 28 a partir de les 12h al “Polideportivo Fernando Ruiz Hierro (Vélez-Málaga)”, es podrà veure en directe per Teledeporte.
La majoria de partits de la Copa del Rei es podran seguir en directe, via streaming, a la web ‘tupuedestv.com’ de la FEDDF, concretament, dos dels partits de quarts de final, les dues semifinals i el partit pel tercer i quart lloc. Aquesta serà la primera edició que la final es veurà en directe per un canal estatal com Teledeporte gràcies a l’acord entre el “Comité Paralímpico Español” i RTVE per fer arribar el bàsquet en cadira de rodes al gran públic.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies