Dins del programa Esport Adaptat a l’Escola, que la FCEDF ofereix a tots els centres d’ensenyament, el proper dimecres 24 de febrer realitzarem una jornada de sensibilització a l’Escola Liceu Politècnic, al camí de Ca n’Oriol, s/n, de Rubí, durant tot el matí de 9 a 13 hores.
La jornada és una proposta educativa que té la finalitat de dinamitzar a uns 50 alumnes del cicle superior de Primària mitjançant una xerrada inicial de sensibilització sobre l’esport adaptat, la dinamització de tres modalitats esportives (esgrima, ciclisme i bàsquet en cadira de rodes), finalitzant amb una posada en comú final sobre l’experiència viscuda i la sensibilització sobre les persones amb discapacitat.
La jornada es desenvoluparà a les instal·lacions esportives de l’Escola, així com una zona a les immediacions de la mateixa que inclou un petit parc públic.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies