Aquest dissabte 20 de febrer s’ha disputat el partit corresponent a la 4a Jornada de la Lliga Catalana d’Hoquei en cadira de rodes a L’ Escola Sagrat Cor de Sarrià entre el Club Comkedem i l’ADB Barberà amb victòria per l’equip visitant per un clar 16 a 4.
L’ADB Barberà va sortir decidit a sentenciar el partit i en els primers set minuts de partit ja dominava en el marcador per 8 a 1 amb gols de Sánchez i Rodríguez que ja no van donar cap opció a l’equip local, la primera part va finalitzar amb un clar 11 a 3. La segona part va ser totalment diferent i amb el partit sentenciat l’intensitat va baixar per part dels dos equips. Destacar la gran actuació del jugador local Vilela que va marcar els 4 gols del seu equip. Per part de l’ADB Barberà, Sánchez amb 6 gols i Rodríguez amb 5 van ser els màxims golejadors.
 
La 5ª Jornada de la LLiga Catalana es disputarà dissabte 2 d’abril entre el Club Comkedem i els Dracs Guttmann.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies