Dissabte 20 de febrer es va celebrar una conferència amb la temàtica de l’atàxia com a eix principal de la mateixa al Centre Residencial Mutuam Collserola amb un gran èxit de participació i assistència de públic que va omplir la sala.
Lluís Turró va ser el representant de la Federació que va parlar en la seva ponència sobre els beneficis de la pràctica de l’esport adaptat i com influeix en les persones que pateixen de l’atàxia. Destacar la gran participació i interacció del públic que va fer molt més interesant aquesta jornada sobre aquesta enfermetat tant poc coneguda.
Aquesta participació de la Federació s’engloba dins del programa Hospisport i és fruit del treball estratègic que s’està fent per expandir el coneixement de les activitats de la Federació.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies