Dissabte 20 de febrer s’ha portat a terme a les instal.lacions del CAR de Sant Cugat la 2a Jornada de Tecnificació de natació dins del programa PROMONAT, destinat a la preparació de futurs campions de natació. 
Degut a la proximitat dels Campionats d'Espanya i el Campionat del CSD, s’ha realitzat una Jornada en la que s’ha fet un simulacre de competició i on s‘han valorat aspectes com l’escalfament, com afrontar de la millor manera les diferents proves, la relació entre l’entrenador i el nedador, l’assimilació dels hàbits de la competició i altres aspectes que s’han de tenir en compte alhora de competir.
Els esportistes de la FCEDF que han participat a la sessió han sigut: Albert Martínez, Jubal Edo, Marc Sala i Pablo Errando. La sessió ha estat coordinada per Jaume Marcé i han participat els entrenadors federatius Xavi Cenzano i Roger Cruañas i l’entrenador Jesús Collado.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies