El proper dimecres 2 de març, al Complex Esportiu Municipal de la Mar Bella, a l’avinguda del Litoral, 86, de Barcelona, es realitzarà una jornada de sensibilització de l’esport adaptat durant el matí, de 10 a 14 hores.
Aquesta jornada, organitzada per l’Institut Barcelona Esports (IBE), comptarà amb la presència d’uns 367 participants entre alumnes de 6è de Primària i de 3r d’ESO de diferents escoles de la ciutat de Barcelona interessades en participar.
Durant la jornada, en la que també participen les federacions de cecs (FCEC) i de paràlisi cerebral (FECPC), es dinamitzarà per part de la FCEDF diferents sessions de bàsquet en cadira de rodes, en les quals realitzarem exercicis de tècnica, com ara desplaçaments i llançaments, junt amb petits encontres entre els participants.
Paral·lelament a aquestes activitats es realitzaran dues conferencies, mentre els alumnes no realitzin la part pràctica. La primera serà per a alumnes de 3r d’ESO i la següent per als de 6è de Primària. En elles es tractaran 3 temes en format de taula rodona:
Barreres arquitectòniques.
Beneficis de l’esport adaptat.
Discapacitat i esport.
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies