Aquest diumenge 28 de febrer s’ha reaitzat una edició més de “La Magic Line”, una caminada solidària per equips i no competitiva pels turons de Barcelona organitzada per l’Hospital Sant Joan de Déu on la Federació ha participat amb un equip a la caminada de 10 kilòmetres.
L’acte,  és una mobilització solidària a favor de les persones més vulnerables. Durant els mesos previs, l’equip format per la Federació es van marcar un repte solidari i es van fer accions i activitats de captació de fons per aconseguir-lo. 
Sant Joan de Déu destina els fons recaptats amb la Magic Line a programes de suport a persones en situació vulnerable com: ajuts socials, pisos d'inclusió, teràpies complementàries, cooperació internacional i recerca. Enhorabona per aquesta gran iniciativa on la Federació continuarà colaborant en cada edició.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies