La Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF) i el Club Natació Sabadell organitzen, juntament amb la Federación Española de Deportes de Personas con Discapacidad Física (FEDDF), el proper Campionat d’Espanya de Natació per Comunitats Autònomes entre els dies 11, 12 i 13 de Març de 2015. 
La competició es portarà a terme a la piscina coberta de 50m de les instal·lacions Carles Ibars del CN Sabadell. El Campionat es divideix en 3 sessions de competició: dissabte de 09:30 a 13:00 hores (jornada 1), dissabte de 17:00 a 20:30 (jornada 2) i diumenge de 09:30 a 13:00 hores. La tarda del divendres 11 tindran lloc els entrenaments oficials i les classificacions mèdico-funcionals d’alguns esportistes. El lliurament de premis de les proves disputades a cada sessió es durà a terme un cop finalitzada la corresponent jornada. 
S’estima una participació de 250 persones entre les quals s’inclouen esportistes i tècnics que representaran a les diferents comunitats autònomes. Tots aquests participants pertanyen a una de les 4 federacions espanyoles d’esport adaptat: Federación Española de Deportes para Ciegos (FEDC), Federación Española de Deportes para Paralíticos Cerebrales (FEDPC), Federación Española de Deportes para Discapacidad Intelectual (FEDDI), o Federación Española de Deportes de Personas con Discapacidad Física (FEDDF). A més, al tractar-se d’una prova inclosa al calendari oficinal IPC (Comitè Paralímpic Internacional) podrà veure’s en acció a nedadors i nedadores de les seleccions de Portugal i Croàcia. 
La selecció catalana estarà formada per esportistes de la Federació Catalana d’Esports per Cecs (FCEC), Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) i Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF). En total, aquesta delegació estarà formada per un total de 38 esportistes i 6 tècnics. La FCEC aporta 9 esportistes i 2 tècnics, la FECPC aporta 11 esportistes i 2 tècnics, i la FCEDF aporta 18 esportistes i 2 tècnics. 
S’espera una competició de molt alt nivell donat que molts dels esportistes es juguen la seva presència al Jocs Paralímpics de Rio 2016 i necessiten aconseguir les marques mínimes per participar-hi. Entre els esportistes catalans més destacats es veurà en acció a Gema Sevillano, Begoña Curero o Marian Polo (FCEC); Jordi Gordillo i Andrea Sánchez (FECPC); i també a Sarai Gascón, Núria Marqués, Oscar Salguero, Antoni Ponce, Miguel Luque i Julia Castelló (FCEDF). 
Per més informació sobre normativa de competició, horaris i ordre de proves podeu consultar aquí  la circular del Campionat.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies