Aquest diumenge 28 de febrer s’ha portat a terme la tercera concentració de la selecció catalana de bàsquet en cadira de rodes al CAR de Sant Cugat amb motiu de la preparació del proper Campionat d’Espanya de bàsquet en cadira de rodes per Comunitats Autònomes que es disputarà el proper mes de juny a Catalunya.
 
Durant la sessió de treball matinal dirigida pel seleccionador Juanjo Lázaro es van treballar tant aspectes tàctics com tècnics dels jugadors. A la finalització de l’entrenament, els jugadors i tècnics van veure la final de la Copa de Rei de basquet en cadira de rodes per analitzar les jugades i el joc dels dos equips finalistes.
 
El proper diumenge 10 d’abril es realitzarà la darrera concentració de la selecció catalana al CAR de Sant Cugat.
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies