Aquest cap de setmana del 25 i 26 de juny s’ha disputat el XII Campionat d’Espanya de Powerchair hoquei per clubs al Pavelló Esportiu El Palauet de Palafolls (Girona) amb la participació dels clubs catalans ADB Barberà, Dracs Guttmann i Comkedem. També han participat en aquest Campionat d’Espanya per clubs, l’equip CP Alcobendas i els clubs valencians, Levante UD Masclets i HSRE Maguerit.
Durant la jornada de dissabte es va jugar la fase de grups. Al Grup 1, L’ADB Barberà es va classificar en primera posició després de guanyar els seus dos partits, contra CP Alcobendas i per un clar 20 a 5 a Comkedem. Comkedem va perdre també el seu partit amb el Club Patí Alcobendas per 1 a 10. Al Grup 2, el guanyador va ser l’equip HSRE Maguerit que va guanyar al Levante UD Masclets per 7 a 2 i als Dracs Guttmann per un clar 13 a 0.
Diumenge es van disputar els partits finals. Al partit per la 5a i 6a posició entre els Dracs Guttmann i Comkedem va guanyar Comkedem per 5 a 2. L’equip madrileny del CP Alcobendas va aconseguir la medalla de bronze després de guanyar 7 a 1 el partit per la 3a i 4a posició al Levante UD Masclets. A la gran final, l’ADB Barberà es va imposar amb claretat per un marcador final de 13 a 3 al HSRE Maguerit, aconseguint d’aquesta manera coronar-se com el millor club d’Espanya d’hoquei en cadira de rodes elèctrica.
CategoryCompeticions

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies