Aquest dilluns i dimarts 27 i 28 de juny s’ha disputat la primera edició de l’Europeu B femení de bàsquet en cadira de rodes al Palasport Di Nardo Di Maio e Pasquali de la localitat italiana d’Atri on Espanya s’ha proclamat campiona.
Espanya va guanyar tots els partits disputats, dos contra la selecció turca i la final va guanyar a la selecció italiana per 42 a 22, proclamant-se d’aquesta manera campiona d’Europa. Entre tots els components de la selecció hi havia tres catalans, les jugadores Judith Nuñez i Aster Latorre i el preparador físic Adrià Garcia.
CategoryCompeticions

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies