basquet CR
Del 2 al 4 de setembre es celebra el 32è Torneig BBVA de Bàsquet de Sant Julià de Vilatorta, organitzat per l’Associació de Bàsquet Sant Julià, i que compta amb el suport i la col·laboració de la Federació Catalana, el Col·legi Català d’Àrbitres, l’Associació Catalana d’Entrenadors, la Fundació del Bàsquet Català, la Diputació de Barcelona i el BBVA.
El Torneig BBVA de Bàsquet s’ha consolidat com la gran festa d’estiu del bàsquet català i el torneig de bàsquet més gran d’Europa, amb més de 200 equips participants. El bàsquet en cadira de rodes també estarà present al Torneig gràcies a la col.laboració de la FCEDF, es disputarà la SuperCopa de bàsquet en cadira de rodes entre el guanyador de la LLiga Catalana (Global Bàsquet) i el sots-campió de la Copa disputada durant els IX Jocs Catalans (UNES FCBarcelona) ja que el campió va ser també el club Global Bàsquet.
A més també hi haurà un espai de promoció del bàsquet en cadira de rodes amb activitats de sensibilització oberta a tothom que vulgui viure l’experiència de practicar bàsquet en cadira de rodes.
És un torneig de pretemporada obert a tots els equips de bàsquet de totes les categories. A més dels partits, el torneig va oferir una sèrie d’activitats de bàsquet, com un concurs de triples, concurs d’esmaixades, clínic d’entrenadors, activitats d’esport adaptat, partits d’ACB,… i lúdiques, així com la possibilitat que els equips facin un stage de 3 o més dies de durada.
Trobareu més informació sobre el torneig a la pàgina web  oficial de l’esdeveniment.
CategoryCompeticions

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies