Aquest cap de setmana del 2 i 3 de juliol s’ha disputat el 68è Campionat d’Espanya absolut i 29è d’Arc Adaptat a la ciutat de Valladolid amb la participació de dos representants catalans, Jesús Martínez en arc recorbat i Jesús López en arc compost.
El català Jesús Martínez (Matxacuxa) va ser el millor, aconseguint el campionat d’Espanya amb 540 punts (264/276) per davant de l’arquer d’Astúries Vior amb 536 punts i J.M. Marín (Valladolid) amb 530 punts.
En arc compost, Jesús López (Badalona) aconseguia la 3ª posició final i medalla de bronze obtenint 620 punts, darrere del gallec Guillermo i el castellà-lleonès Fernando amb 674 i 648 punts respectivament.

CategoryCompeticions
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies