Del 24 al 26 de juny s’ha disputat el primer Campionat Internacional de rugbi en cadira de rodes “1st Wheelchair Rugby Rookies Tournament” al CEM Valentí Chavarria de Barcelona amb la participació dels equips de BUC (Catalunya), Rugby Quad Grenoble i Montpellier Handi-Rugby (França) i el Fighting Snakes (Suissa). Es tracta de la primera edició d’aquest torneig destinat a la promoció i tecnificació del rugbi en cadira de rodes i va ser organitzat per la FCEDF, la FC Rugbi i el Club BUC.
Dissabte es van jugar els partits de la 1ª fase on es va veure la superioritat del Montpellier Handi-Rugbi que va guanyar els seus partits, 32 a 7 davant el Grenoble, 30 a 20 contra el Fighting Snakes i també per 22 a 9 al BUC. Per la seva banda, l’equip català va jugar a un gran nivell, perdent solament per 4 punts (24 a 28) davant l’equip suïs i guanyant amb superioritat a l’equip del Grenoble per 44 a 17. Diumenge es van jugar els partits finals, on el BUC va tornar a guanyar 33 a 20 al Rugby Quad Grenoble aconseguint d’aquesta manera la tercera posició final. La gran final la van jugar el Montpellier i el Fighting Snakes, va ser un gran partit, molt igualat i que finalment va guanyar l’equip suïs per 27 a 24, guanyant d’aquesta manera la primera edició d’aquest Campionat de promoció de rugbi en cadira de rodes.
CategoryCompeticions

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies