Del 22 al 27 d’agost tindrà lloc una concentració de boccia amb els jugadors d’èlit a les instal.lacions del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès. Aquests jugadors són seleccionables per participar amb la selecció espanyola a les competicions internacionals de les properes temporades.

Dos jugadors catalans formen part d’aquesta llista d’esportistes seleccionats, són Vasile Agache (SE MIFAS) i Àlex Trullas (Independiente). La resta de jugadors convocats són Amparo Baixauli, Ana Rangel, Iñaki Mentxaca i Alberto Arranz. El responsable de la concentració serà el coordinador nacional, Paco García.

CategoryCompeticions

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies