2016.7.17-hcr
Del 13 al 17 de juliol s’ha disputat el Campionat Europeu de Powerchair Hoquei a la ciutat holandesa de Rijp on, per primera vegada, va participar la Selecció Espanyola i on els catalans Antonio Rodríguez, Asier Sánchez i Cristina Arroyo, tots tres jugadors de l’ADB Barberà, van formar part de la selecció. La campiona va ser la selecció d’Holanda.
La competició va començar dijous 14, el primer partit de la Selecció va ser amb Suïssa, després d’un ajustat 4 a 5 al descans, el partit va finalitzar amb victòria per Suïssa per 14 a 4. El segon partit va ser contra Alemanya, 4 a 0 perdent al descans i a la segona part, errades arbitrals i de l’equip van fer que el resultat final sigui de 9 a 4 a favor dels alemanys. El darrer partit de la primera fase va ser contra la selecció amfitriona i favorita per guanyar el Campionat, Holanda, que va guanyar el partit per 16 a 1.
Dissabte es van jugar els partits de playoff, Espanya va jugar contra Dinamarca, 3 a 2 en contra al descans però amb un molt bon nivell de joc que, a la segona part no es va poder mantenir i Dinamarca acaba guanyant per 8 a 3. Espanya va jugar el partit per la 7ª i 8ª posició contra Finlàndia, que va guanyar el partit per 10 a 2. A la final, la gran favorita, Holanda va guanyar per 7 a 2 a Itàlia. Ha estat una gran experiència per la Selecció, per crèixer i millorar, jugant contra les millors seleccions del món.
Foto: Edgar Fernández
CategoryCompeticions

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies