Aquest cap de setmana de l’1 al 3 de juliol s’ha disputat el 23è Trofeu Ciutat de Barcelona de bàsquet en cadira de rodes, 6è Memorial Joan Palau i Francàs al CEM de l’Espanya Industrial (Carrer Muntades, 37 de Barcelona) amb la participació de les seleccions sub-22 de França, Itàlia, All Stars de la LLiga espanyola i la Selecció catalana absoluta amb la victòria de la selección italiana en un torneig de gran nivel per part de tots els equips participants.
A la primera jornada, la selecció italiana va guanyar els tres partits disputats, 44 a 32 davant la selecció catalana, 54 a 30 davant l’All Star de la lliga espanyola i 42 a 35 davant la selecció francesa. Per la segona posició va haver-hi un empat entre Catalunya i França que es va resoldre a favor dels catalans pel millor basketaverage.
.
La jornada de diumenge va començar amb el partit entre les seleccions de França i l’All Star de la LLiga Espanyola que va ser dominat amb claretat pels francesos que van guanyar per 44 a 27. La final, va ser el partit de més nivell del torneig amb una gran igualtat entre les dues seleccions i que, finalment, va guanyar la selecció italiana per 53 a 47davant una selecció catalana absoluta que ha fet un gran torneig.
CategoryCompeticions

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies