Del 24 al 26 de juny s’ha disputat el V Campionat d’Espanya d’escoles CaixaBank de bàsquet en cadira de rodes a la localitat de Alagón (Saragossa) amb la participació de sis equips, entre ells l’equip de Catalunya, encuadrat dins del mateix grup de la Comunitat de Madrid i d’Andalusia. El campionat ha estat organitzat per la FEDDF (Federación Española de Deportes de Personas con Discapacidad Física) i per l’equip de CAI Deporte Adaptado i amb el patrocini principal de CaixaBank.
Dissabte es va disputar la fase de grups on Catalunya es va imposar per un ajustat 45 a 39 a la Comunitat de Madrid després d’un gran partit on va destacar Carles Molina amb 12 punts i 7 rebots. Catalunya també va guanyar el segon partit contra Andalusia per 47 a 32 liderats per Carles Molina (12 punts i 14 rebots) i Óscar Onrubia (12 punts) classificant-se d’aquesta manera per la semifinal.
A les semifinals, l’equip dirigit per Raúl Elia es va veure superat pel CAI Deporte Adaptado que, a mida que anàven pasant els minuts anava agafant més distància al marcador acabant el partit amb un clar 47 a 30 final. Catalunya va jugar el partit per la 3ª i 4ª posició contra la Comunitat de Madrid que, finalment va guanyar a l’equip català en un final molt emocionant i amb un marcador final de 50 a 48 a favor del equip madrileny. A la gran final, l’equip Zuzenak, que tornava a la competició després de la seva participació a les edicions de 2011 i 2012, es va proclamar vencedor per primera vegada guanyant a l’anterior campió, el CAI Deporte Adaptado amb una cistella en els segons finals guanyant el partit per 49 a 48.
 
CategoryCompeticions

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies