Del 24 al 26 de juny es disputa el primer Campionat Internacional de rugbi en cadira de rodes “1st Wheelchair Rugby Rookies Tournament” que tindrà lloc al CEM Valentí Chavarria (C/ Costa Daurada 12, al costat del centre comercial La Maquinista) de Barcelona amb la participació dels equips de BUC (Catalunya), Rugby Quad Grenoble i Montpellier Handi-Rugby (França) i el Fighting Snakes (Suissa). També competeixen a títol individual com a fitxatges dels equips participants (habitual al rugbi cr internacional) Lucas Camussi, internacional per Argentina i Fernando Saz jugador de Cai Deporte Adaptado. El torneig està organitza per la FCEDF, la FC Rugbi i el Club BUC.
Es tracta de la primera edició d’aquest torneig destinat a la promoció i tecnificació del rugbi en cadira de rodes amb la participació d’equips francesos on el nivell d’aquest esport és superior, sens dubte, una bona oportunitat per millorar el nivel del rugbi català.
 
La jornada de dissabte serà de 10h a 13h i 15:30-18:30h i la jornada final de diumenge començarà a les 11h. El sorteig es farà divendres 24 de juny a l’Hotel Ilunion Barcelona en directe amb la presència de tots els equips participants.
 
 
CategoryCompeticions

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies