De l’1 al 3 de juliol es celebra el 23è Trofeu Ciutat de Barcelona de bàsquet en cadira de rodes, 6è Memorial Joan Palau i Francàs que es disputarà al CEM de l’Espanya Industrial (Carrer
Muntades, 37 de Barcelona) amb la participació de les seleccions sub-22 de França, Itàlia, All Stars de la LLiga espanyola i la Selecció catalana absoluta.
La jornada de divendres per la tarda està reservada pels entrenaments de les seleccions participants. Durant la jornada de dissabte es disputarà la primera fase que consisteix en una lliga entre tots els participants de la competició, per lo tant, cada equip jugarà un total de tres partits contra els altres tres equips participants. La jornada de diumenge començarà amb el partit pel 3er i 4art lloc. Abans de la final, tindrà lloc un partit inclusiu entre joves jugadors amb i sense discapacitat previ a la gran final entre els dos millors equips de la primera fase.
El Trofeu d’enguany és una gran oportunitat per veure en acció a les millors seleccions formades por joves promeses del bàsquet en cadira de rodes. Aquesta competició forma part de la preparació d’aquestes seleccions per disputar el proper Campionat d’Europa sub22.
CategoryCompeticions

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies