Aquest cap de setmana del 18 i 19 de juny s’ha disputat el Campionat d’Espanya Absolut de natació adaptada per clubs a la ciutat de Valladolid on va guanyar el Club Ademi Tenerife per davant del Club Konporta donostiarra i la tercera posició final va ser pel CN Mataró. Al campionat van participar més de 40 clubs d’Espanya i gairebé 150 nedadors i nedadores.
Pel que fa als esportistes catalans que han participat a la competició, ha estat una prova més de preparació pels propers Jocs Paralímpics. Destacar les cinc victòries aconseguides per Toni Ponce (Club Natació Sitges), els rècords d’Espanya de Júlia Castelló (CN Mataró) als 50m papallona (S6) amb un temps de 47:83, Júlia va conseguir tres medalles al Campionat. Rècord d’Espanya també de Marta García (CN Mataró), amb una marca de 3:14:87, als 100m braça SB3. Durant els dos dies de competició es van establir set nous rècords d’Espanya. Sarai Gascón va guanyar per davant de Núria Marqués als 50m papallona aconseguint també tres medalles al Campionat.
Destacar també l’actuació de l’aragonesa Teresa Perales que va guanyar dos medalles d’or i va superar a la clasificació multidisability a la nedadora de l’Ademi Tenerife Michelle Alonso i la catalana Sarai Gascón.
CategoryCompeticions

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies