Del 15 al 17 de juliol es disputa la Copa del Món de handbike al País Basc, concretament a les localitats de Vitoria-Gasteiz, Bilbao, Mungia i Elorrio. Al campionat participen els catalans Israel Rider i Martin Berchesi.
L’UCI va designar a la Fundació SAIATU com organitzadora i al País Basc com a escenari d’aquesta Copa del Món 2016. Israel Rider participa dins de la categoria MH3 i Martin Berchesi participa a la categoria MH4, tots dos participaren com a independents.
CategoryCompeticions

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies